Sloturi simple, dar de mare succes: de ani buni sunt în topul jucătorilor

11 06. 2024, 14:52

Dacă în lumea gaming-ului contează mult cât de complex este un joc, la sloturi acest principiu nu se aplică. De fapt, printre jocurile care se bucură de cel mai mare succes sunt unele producții simple, ca în vremurile de început ale sloturilor.

Deși în ultimii ani și grafica sloturilor s-a îmbunătățit considerabil, iar multe dintre ele conțin coloane sonore ale unor formații de top, cum ar fi Guns N’ Roses, ori secvențe din filme și seriale, mulți utilizatori rămân fideli principiilor de bază.

Așa se face că, în continuare, în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră se află câteva jocuri simple, care au simboluri cu fructe și șeptari. În rândurile următoare îți vom prezenta 5 jocuri care se înscriu cu brio în această categorie.

Shining Crown

Un joc clasic, dar care se află în topul cu cele mai bune sloturi online din țara noastră de ani buni. Shining Crown a fost creat de cei de la Amusnet Interactive (EGT) și propune o tematică simplă și plină de culoare, în care simbolurile sunt Fructele și Șeptarii, alături de Dolar, Steaua și Clopotul. Acest slot se remarcă și prin funcția Gamble, prin care câștigurile pot fi dublate. Grila este una clasică, în format 5×3, cu 10 linii de plată. Dolarul și Steaua purpurie sunt Scatter-ele din acest joc. Fiind un slot EGT, e clar că este conectat la Jackpotul Mystery Cards, care poate fi declanșat la orice rotire.

Burning Hot

Foto burning hot aici

Un alt joc de top din portofoliul celor de la EGT. A fost lansat în urmă cu un deceniu și seamănă oarecum cu Shining Crown. Ba chiar specialiștii au remarcat că aceasta ar fi versiunea irlandeză a Shining Crown. De fapt, jocul are legătură cu mitologia irlandeză, dacă ne raportăm la faptul că Trifoiul cu 4 foi este prezent. Burning Hot a avut un succes răsunător și nu de puține ori a fost inclus în topuri cu jocuri care platesc bine la cazino. Iar succesul uriaș este evidențiat și de numeroasele continuări pe care Burning Hot le-a avut.

5 Dazzling Hot

O altă serie de succes, care se remarcă prin câștigul maxim de până la 1.000x miza și cele 4 jackpoturi de care beneficiază, fiind un slot marca EGT. A fost lansat tot în 2014, iar acțiunea se desfășoară pe o grilă 5×3 cu 5 linii active de plată. Volatilitatea acestui slot este medie, iar jocul beneficiază și de funcția Gamble. Și acest joc are și alte variante, cum ar fi 20 Dazzling Hot (Amusnet Interactive), 5 Dazzling Hot Clover Chance (EGT Digital), 5 Dazzling Hot Bell Link (EGT Digital) și 20 Dazzling Hot Clover Chance (EGT Digital).

Sweet Bonanza

Slotul celor de la Pragmatic Play a avut un succes semnificativ încă din momentul în care a fost lansat pe piață. Este ca o explozie de culoare acest joc, care le oferă norocoșilor un câștig maxim de până la 21.100x miza. Se remarcă și prin frecvența câștigurilor și a primit multe recenzii bune, chiar dacă nu oferă jackpoturi. Slotul se desfășoară pe o grilă 6×5, iar secvența specială cu multiplicatori „bombă” este clar cireașa de pe tort.

Gates of Olympus

Foto gates of olympus aici

Mitologia greacă a contribuit la apariția a multor sloturi, iar acesta este și cazul Gates of Olympus. Un slot care oferă un câștig maxim de până la 5.000x miza, structurat pe 6 role cu câte 5 simboluri. Zeus este simbolul scatter din acest joc, care beneficiază și de multiplicatori cumulativi. În plus, activând modul miza, se pot dubla șansele de declanșare a bonusului. Jocul permite și cumpărarea specialei. Este considerat unul dintre cele mai bune jocuri inspirate din mitologia greacă.

Sursa foto canva.com. 18+. Joacă responsabil!